Sthlm ♥

Har fått min egna handduk på jobbet :)


Tick tick ♥

Väntar ut de sista minutrarna av min lunch sen jobba igen.
Är på jättetråkigt humör idag trots att jag äntligen ska åka ut till väddö och träffa mina underbara vänner. Känner mig bara utmattad och trött på livet. Härlig inställning va?
Nej men känner bara att livet är tomt, och det är pga att jag aldrig får träffa de som betyder mest. Lina, Petra, Nicolina, Tobbe. Tur att jag har J!
Ja men just därför, och min kollega på jobbet fick inte vara kvar så nu förlorade man en annan också. Allt är segt just nu, tyvärr.
Börjar om två, ska väl gå och tjäna pengar eller nåt.
Hej på er!


Fika paus! ♥

Nu blev det en fika paus på jobbet! Har varit en lång dag och jag är helt slut. Var på paranormal activity igår med My, fyfan vad kul det var och läskigt såklart! Men kom i säng runt 1 och halv tre dagen innan så har fått dålig sömn :(
Nu ska jag jobba igen hehe. Ciao bellas!


Hähä ♥

Råka lägga till två bilder i förra inlägget! My bad!


Hemma ♥

Ligger hemma nu och tittar på star wars! Trevliga filmer eller hur? Har varit hos syster som vanligt och tittat på criminal minds hela kvällen, fruktansvärt spännande var det!
Trodde jag skulle få träffa J idag, men han har varit på möte länge idag och imorrn ska hans hund opereras i Sthlm så han är lite upptagen. Men det är bara bra, man ska inte vara med varandra för mycket i början av ett förhållande :) men saknar honom som bara den! Han är mitt ljus!

Ska kolla film nu! Ha en fortsatt trevlig söndagkväll peeps! :)


Dagen börjar bra. ♥

Dagen började med att jag försov mig till jobbet. Egentligen inte världens grej förutom det faktumet att jag faktiskt förlorar pengar på det.
Idag har jag iallafall inga planer alls, lite tråkigt. Undrar om man kanske ska åka till väddö? We'll see..


Saknar vänner ♥

Saknar er!
Ni är många fler men har inte alla bilder på iphone hehe.


Gone and forgotten ♥

Hej! Är på väg hem, snart i Norrtälje.
Har varit en skitdag rent utsagt. Har varit sur och irriterad hela dagen av rimliga orsaker. Har även varit konstant hungrig hela dagen. Känner även att jag bara glider ifrån mina kompisar på väddö. Bortbytt. Bortglömd. Jag kanske tar i men jag känner mig ensam i Norrtälje. Det känns inte som mitt hem och jag känner inte att jag hör hemma där. Det som känns bra är ju att jag har J. men det är typ det enda, trodde allt skulle bli skit kul i Norrtälje, men det suger fet röv.
Ursäkta neggo idag, men det är något jag tänkt på ett bra tag.


Gone, went, gone ♥

Har haft mysigaste kvällen med bästa jag vet! Har bara varit hemma och jag har verkligen njutit ändå! Inte för att verka tönt, men han gör mig lycklig. Men nu har han åkt på jobb, as usual. Inte så mycket att göra åt, saknar honom bara så infernaliskt mycket.
Nu ska jag ta en macka och sova, jobb imorrn igen ju! Ciao!


Work ♥

Sitter på jobbet och avnjuter de sista minutrarna av min rast! Idag ska jag vara med pojken, eller ja det kan man väl inte kalla honom kanske haha. Men ni vet vad jag menar! Längtar till stängning iaf, vill bara hem!


Hallå! ♥

Men hej! Hittade en app äntligen till blogg.se så tänker nog byta tillbaka. Har saknat Blogg.se! Känner mig mer hemma här :)
Har rast nu på jobbet, skönt :)


RSS 2.0