Illa till mods ♥

Elin nu skriver inte jag detta för att få dig till dåligt samvete bara så du vet!!

Men iallafall, Elin bestämde sig för att inte följa med till Cornelia. Och jag undrar verkligen hur detta ska gå för mig. Jag kommer komma dit helt själv och dom enda jag känner är liksom Cornelia och Felicia antar jag. Och jag kan ju inte sitta vid dom hela kvällen som en efterhängsen 5åring.. Det känns som det kommer bli otroligt failat för min del, känns som om det egentligen inte är mitt gäng att umgås med, eller att jag inte är den för dom att umgås med?
Det kommer bara bli otroligt pinsamt och jag kommer vara grymt utanför mestadels. Någon kanske säger något ibland, bara något kort liksom. Kan ju alltid ändra mig och vara ute på Väddö, men ingen har ju några planer..
Försökte med Simon också, han skulle tydligen till krogen och innan det hemma hos någon polare. Försökte få honom till att dra hem lite folk till han, ett tag iallafall, men det stod inte på hans lista och skulle inte komma att göra det heller. Men smilade iallafall in mig på en sovplats där om det skulle behövas.
Grejen var bara att jag tyckte det skulle bli kul att äntligen få komma bort från Väddö, men jag blir osäker nu när jag kommer dit helt ensam bara.. Ingen att luta sig tillbaka mot riktigt.
Nog talat om det, jag pallar inte.

Nu ska jag gå och lägga mig, läsa boken och önska att jag var där



Bild från i somras, kolla in min handled :s


Natti <3

Vilken? ♥

Imorgon är det Valborg, och jag tänkte vara fin, så alla som läser släng gärna in en kommentar vilken outfit ni tycker jag ska ha på mig imorgon :)

NR 1
   Bakifrån
Framifrån


Nr 2




Nr 3





Nr 4






Så, för min skull skriv vad ni tycker är finast :)

PUSSS

SKOLK ♥

Skippade historian för jag pallade verkligen inte, så jag och världens bästa Forsell drog runt i N-town och försökte handla kaffe på mitt övertrasserade bankkort (Y)
Sedan gick vi tillslut till skolan och handlade kaffe i skolcafeterian och satte oss där.
Haha var så jävla kul när Lisa och jag gick från skolan och skulle på stan:

Killar: fff, fff, fff
Lisa : USCH!!!!!


haha ett jävla intern skämt som är tråkigt för andra men kul för mig, men ni kanske förstår innebörden i det hela!
Skiter nu i matte lektionen också, jag är nog den oseriösaste personen någonsin, eller såhär har jag aldrig varit förut. Har alltid strävat efter höga och praktfulla betyg i skolan men nu skiter jag bara i det av någon anledning, bryr mig inte ett
smack om jag ska vara ärlig.

Våran lärare Morteza gjorde en tabbe idag. Han skulle typ byta göra något byte med lektionerna så vi fick sluta tidigare idag. Alla hade typ gjort upp planer och nu kommer han på morgonen och säger att det inte är så! :S
Men men, jag orkar inte vara grinig för det, pallar bara inte gå till lektionen, inte just nu..


Lisa och jag såg massa söta människor, eller en iallafall :) hihihihih, Lisa knows!


Fan vad keff jag är! Not Heffa (Y)


Men men, ska man ta och vara seriös någon gång eller?


Toodles! ♥

uuuh, jag är så jävla trött, som väntat våldgästade emma&Malin mig !
Vi satt ute och snackade massa och hade väldigt kul :) Eller jag iallafall (Y)

Nu ska jag nog duscha lite och sedan gå och lägga mig och läsa min bok, mysans!



Hihi en gammal bild på mig för ungefär ett år sedan, tycker jag ser sjukt liten ut ^^ hiho


TOODLES!

En dag i taget ♥

Idag, har inte så mycket att säga om denna dag, har gått i skolan som vanligt. Det har varit lite småsegt men har ändå haft det bra, fick sluta tidigare men måste dessvärre börja tidigare imorrn.
Emma och Malin kom hit idag, mycket trevligt. Dom kommer säkert komma och våldgästa mig snart. Dom vill baka, jag kommer typ titta på eller göra allt :P jag blir sån, att jag måste göra allt själv när jag är hemma. Emma brukar titt som tätt komma förbi på kaffe. Jag gör alltid kaffet, inte för att hon är lat, utan för att jag vill. Det är som en tvångstanke litegrann tror jag..
Åt en konstig middag idag, gravad lax avokado kyckling och bearnaise sås och hallon xD Helt sjukt, men det är jag med =)
Fick ont i magen som vanligt efteråt. Har haft svårt att få i mig rikligt med mat sedan helgen, riktigt konstigt. Annars brukar jag äta för ett helt fotbollslag och nu äter jag som ett spädbarn kanske. Men fick i mig allt på talriken nu så det är ju en början.
Imorgon ska jag faktiskt sola solarium för första gången, har aldrig gjort det förr så nån gång måste ju bli den första. Hoppas man kanske får lite färg på en gång till och med :)

Nu ska jag läsa min underbara bok, den (dom) är så jävla bra. Den här serien som jag snackat om förut på bloggen. Ljusets rike. Wonderfuuuul

Mjaaaou

Her Looks Kills More Than Guns ♥

Ta fram din mobil tryck neråt och släpp, byt ut namnen i berättelsen mot namnen i din telefonlista.
Fuska inte!

Kära Daniel Cloffe. För det första vill jag säga att Jess Mcmullen är den bästa vän jag haft, och att Johanna Sundell  är helt dum i huvet. Mina sista önskningar är att Mare Noree och Peter Jonasson gifter sig och skaffar barn tillsammans, och att Sophia Collinge får ett lyckligt liv tillsammans med Amanda Sjödin. Jag vill säga tack till Dijon Perera för att ha stöttat mig igenom mitt gräl med Ida Nilsson . Du är verkligen underbar.
Mitt liv har bara gått utför sedan Jocke Weston tog sitt liv.
Snälla Lisa Forsell sörj mig inte! Du kommer ändå att dö. Jag gick till en framtidsskådare och hon såg att du kommer röka braj med Eric Linder och sedan vandra ut på vägen och bli överkörd av Jenny Pettersson som kommer i 130 km/h på en trehjuling.
Jag vill också meddela mitt hat mot Linn Hedenstedt, eftersom han varit otrogen mot min käraste Nicolina Nordas. Jag vet att Sandra Forsfalk kommer göra ditt liv plågsamt för lång tid framöver. Mitt sista och största tack går till Terese Hilmersson för att du alltid varit mitt livs kärlek, tyvärr kommer du att bli falafeltjuv tillsammans med Alexander Johansson och Daniel Eriksson och den mest trögtänkta människan som existerat, nämligen Jocke Weston ( Igen :P )

 

Haha roligt, men nu får jag väl fan sova

Man kan om man vill ♥

Fixade naglarna lite :) Tänkte ha  gjort en frenchie, men vissa naglar var inte tillräckligt långa så de får bli senare.
Såhär blev mina nuvarande, tycker ändå dom har sin charm dom med, eller vad tycker ni ?





Fina?

Jag gjorde dom först med att jag la på ett vanligt illrosa lack från Viva La Diva, sedan la jag på ett rosa lack med glitter från Shu Uemura :)

Vill Ha Fransnäringen Från eleven.se!!


Usch, jag borde gå och lägga mig men känner verkligen inte för det..
Har typ bloggat tre gånger under en timme nu tror jag :) haha,
Men men, ska väl försöka gå och börsta tänderna och sedan gå och lägga mig, kan vara en fördel när man ska till skolan imorgon.

Natti Nattiii

Shoes is my heaven ♥

Look at these darlings :)






Bilden kommer från have2have.se!


Underbara, vill haaaaaaaa <3

Löst ♥

Fan förut var jag alltid så duktig, fixade håret, naglarna kläder. bloggade om feina saker..
Jag fixar aldrig något längre fan, så nu ska jag fan fixa naglarna och fint ska det bli!




Haha en gammal bild på mig :) Ser ut som om jag är skelögd :D Men de bjuder jag på, det är hefffaaa



Och här var ju håret alldeeeleeees fiiiint :)

Men på onsdag ska jag iallafall sola med emmmaaaaaa :) Så en bit på vägen kommer man ju iallafall :)
Och måste komma igång med pluggandet, på den fronten är jag fan värdelös,rent utsagt! :(
Men jag tror inte jag är ämnad för något yrke som kräver all denna pluggning.. Vill iallafall inte tro det, nu gäller det bara att få G i varenda ämne. Visserligen är det bara ett fåtal ämnen som det skulle kunna gå snett i, men har iallafall inte fått någon IG-Varning ännu så det är ju ett gott tecken.

Nu ska jag fan fixa naglarna och bli fiin, Natti Sweethearts

This Sex Is On Fire ♥

Är hemkommen efter en jobbig dag i skolan. Iallafall på gympan där vi skulle springa 3km och jag som inte har världens bästa kondis tyckte ju inte att det var sådär roligt. Cornelia den lilla jäveln kutade på utan problem och kom typ först fram, förutom dom som fuskade!
Jaa, Elin skulle ju till Ungdomsmottagningen och Nicolinas tandställning hade gått sönder, mjaaa ( Ni ljuger som en häst travar ) ! Hahahahah....
Emma kommer snart och då ska vi upp och handla middag till mig, blir min favorit, stekt kalkon och bearnaise sås. Hur konstigt det än kan låta. Men kalkon är väldigt nyttigt och smakar ungeefär som kyckling. Jag äter det flera dagr i veckan haha..

Satte mig och redigerade en bild som såg lite weird ut från början, men såhär blev den nu iallafall?
Duger den i krig eller? (Y)







Här får ni en fet låååt...


I'll Race You To The Underworld ♥

Kom nu till skolan. Sov hos min underbara bror Simon :)
Fick reda på att vi började nu efter lunch eftersom vi inte hade någon engelska idag tydligen.
Lina och jag gick på DOnken och svullade igår, jag åt för första gången i hela mitt liv en +meny. haha..
Lina åt två pajer och milkshake, sedan tog vi varsin kaffe och började knalla hemåt. Då kommer tre killar och börjar ropa efter oss: hallåå blondiiner, tjejer!!
Jag bara garva och Lina var skiträdd.. sen blev jag också skiträdd för dom började skrika att vi var slynor och så.
Då blev det läskigt så vi svängde in mot flygis, och då skakade vi av oss dom :)

Sedan gick jag hem till söta bror och kollade på teve med han sen gick jag och la mig och läste en bok (NÖRD)...

Nu orkar jag inte skriva mer :)

See the titie klitie hootie boogie woogie girl ♥

Ber om ursäkt till Lisa och Elin för att jag inte kom, känner mig värdelös om jag får uttrycka mig så!
Jag slår vad om att Lisa tog det med en klackspark bara och inte bryr sig ett smack (Y) Men ville iaf säga det för jag var taskig som ändrade planerna bara för att jag mådde dåligt...

var iaf med Lina Anton och festade igår. Först med Andreas och hans två polare, sedan drog vi ner till Henke och satte på oss plastpåsar, bilder lär ju komma sen. Det finns på Henke hahahah..
Ska sova hos bror idag, oj oups har ingen tid att skriva längre

Grym låt


Allt för svartsjukan ♥

Jag var och träffade pappa idag. Jag är så lycklig. När jag hoppade in i bilen skrattade han och gav mig en bamsekram och sa: Det var så alltför länge sen vi sågs gumman, förlåt.
Orden satte sig rakt i hjärtat på mig och jag bara kramade honom. Har saknat han så innerligt.
Vi strosade runt på Djurgården och träffade en gammal familjevän som heter Tord, han har mycket kontakter och jobbar inom mode och klädindustrin så jag ska sätta ett smile på mitt face och prata med pappa och han en vacker dag om allt inom det där :) Pappa och jag fikade sedan och pratade om mycket. Men min pappa kommer alltid vara min pappa och med det menar jag att jag kan inte prata om vad som helst, antingen är han inte intresserad eller så tycker han att det är ointelligent att prata om " Sådant strunt"... Men jag älskar dig ändå, kära pappa <3

Ska träffa min fina Lina idag och grilla. Vi pratade psyksnack igår och det var mysigt. Hon förstår mig på ett sätt som ingen annan gör. Precis som mina andra vänner, de förstår mig också på sätt som inga andra kan.

Och imorgon ska jag vara med bästaste Lisa, vet inte om Elin också hänger på, men det skulle bli mys iaf. Vi tänkte cykla om ligga på någon äng eller något. Äta glass och bada och sola kanske, vem vet?
Det enda jag vet är att morgondagen kommer bli underbar, bara för att det är dom jag kommer vara med <3



Pappa och jag idag, båda var typ sjukt fula, men det som betyder något är att vi är på samma bild. För jag tror inte det finns en enda bild på oss samman. Så här är den första <3



DenStoraStaden ♥

Ska tvinga pappa att bjuda på pizza imorgon.
Tänkte bara att världen skulle få veta det, har sjukt tråkigt men ska väl sova nu antar jag.

Låten är världsbäst



vill inte vara ensam

Mr. Brightside ♥

Nu  är jag ensam och det blev precis som jag trodde, allt flyter sakta förbi mig nu.
På teatern hade vi avslappning och det var underligt. Jag försvann ur mig själv och det kändes som jag svävade. Jag fick flashbacks och såg saker. Jag såg olyckan, kände smärtan i min kropp när jag slog i mig, när jag slog i rutan. När nicke höll i mig. Jag kände hysterin i min kropp, rädslan.. Allt. Och det var helt sjukt, jag ville bara gråta förevigt. Jag såg förra sommaren, dom mörka stunderna. Hunger, smärtan. Jag såg Anton, även fast jag inte var där. Så känder det som jag var vid hans sida hela tiden. Såg honom.

Nu känner jag ett tryck i hela mitt bröst. En sten som håller sig fast. Jag ryser och undrar vad som händer med mig. bekymmerslösa mig, leendet som alltid är fastklistrat på mina läppar är borta. Fasaden är nere. Eller har det varit en fasad?

Hela jag är tom, jag saknar så mycket.

Imorgon ska jag träffa pappa, han som jag inte har träffat på över ett år.

Kaffe styr upp det hela, ojja ♥

En härlig dag idag, igår var det mindre härligt.
Idag vill jag vara med Simon, för han är så söt min bror.
Någon som vill sola också kanske, det vore inte så kefft må jag säga, och idag är jag weird som fan, och ingen fattar.

Jag fattar inget om det, och det är ju tråkigt vill säga mycket men det kan man ju inte.

På måndag, då gäller det fan

So long suckers

Ibland är jag så dum ♥

Oja, jag var verkligen ute och cyklade i något yrväder.

Först nu på kvällskvisten ville jag inte äta. Men vi ska göra snabbeemakararoner och meatballs, så det kunde jag inte stå över fan.
Jag tänker nog gå ut och gå en sväng sedan, skaka av mig dumma röster som spökar i mitt huvud, jag vet jag är sjuk i huvudet. Det kommer väl alltid vara så. antar jag.

Verkligen HelloGoodbye nu. Faktiskt

Ska visa Elin ett strålande humör nu, amazing.

DRAR

Sturee, fan vad schyst ♥

Fått de där förbaskade orden osv på hjärnan. Men det är fan kul. hiho.
Igår gick man ju catwalk i skolan, haha skapligt pinsamt men jag bjuder på det.
Och många sa att jag var den duktigaste, creds to me.
Oh, idag blire norrtälje igen, passa elins lägenhet och hennes små söta bröder. Ibland är dom sjukt jobbiga men också söta och roliga :)
Vi ska fika idag, jag och Elin. Fina vännen min :)
Igår gjorde vi roliga videor när man ritar ögon på hakan och så tittar man upp och ner. Så filmade vi och frågade in i
kameran om någon vill ha en schtoj schaftiig fjjuukt. Haha om ni undrar varför det var så kul så kan ni ju fråga..


Livet är heffaklump och Hogir kastar ärtor på mig.
Passa dig lille man, min bror spöaar dig sa han (Y)


Det jag tror händer får inte det, inteinteinte. nu iallafall..
Men det är mjaou ändå och jag kan vara sjuk i huvudet.



Sayonara, so long suckers


Burpaaan.. ♥

Ummmuu.. Jag mår inte bra, kroppen värker och något där inne händer..

Och så ska det inte vara, usch nej, inte än..

Nu ska jag ut och låtsas rensa mina lungor

Lisafisen ♥

She is maybe coming, my little heffaklumpis ^^

Kom kom kom, mitt liv suger ändå denna kväll, Not (Y)

Outfit ♥


 Till outfit tävlingen ;)

Anton Lilja ♥

Vill bara berätta att jag saknar dig, så mycket. Som sagt så många gånger förr..
Jag vet att du har det bra där du är, men vill bara att du kommer tillbaka igen och hälsar på mig.
Som i somras när jag var sjuk, då kom du varje dag och var med mig så jag inte skulle vara ensam.
Eller när du jag och tess sov hemma hos Tess och vi låg alla och pratade hela natten lång.
Eller när vi tre skulle köra moppe hem till tess, när det var hur läskigt som helst för hon höll på att köra ner i diket flera gånger, haha..

Finns så mycket jag vill säga dig, du finns alltid i mitt hjärta.
Dagen du försvann, försvann även något i mig. Världen rasade framför mina fötter.

Jag väntar fortfarande på att du ska komma hem till mig och säga att du skojade, men det händer inte. Eller hur?

Loveyouandmissyou<3






PAYBACK TIME ♥

Lisa la ut en bild på mig på facebook och bloggen där jag ser ut som ett frontmongo, dröjer väl inte länge förräns den finns på bdb också, så nu jävlar, payback time.!




LISA




Min bild som hon la ut på mig var fortfarande värre, men nu har du fått tillbaka lite, din lilla skitunge!

I Fell In Love, In Love With You Suddenly ♥

gårdagen var mysig :)

Imorgon börjar mitt helvete. Men också min himmel. Hatar läxor och uppgifter, men älskar mina vänner jag har i skolan och att bara få vara i skolan är mys också.
Elin kanske ska byta skola, jag hoppas att det inte blir så. Då kommer jag gråta. 2 ÅR UTAN ELIN?!
Det går inte, aldrig.

vet inte riktigt vad jag kan skriva, har inte så mycket att meddela om mitt liv, förutom att jag är helt slutkörd och trött som in i helsike!





Döda mig långsamt, det vore mindre smärtsamt. ♥

Oj oj oj, här dog stämningen totalt.
Har absolut inget att göra, och då börjar man tänka.
Och jag har konstaterat x antal gånger att då röker man för mycket och dricker kaffe i mängder, jag ahr inte kommit till det stadiet än, men jag är verkligen på god väg må jag säga.
Pratade med nicolina för en stund sedan, hon skulle ha kommit ut hit idag men bussarna är ju som vanligt a pain in the ass..
Sen pratade jag även med Elin, det är skönt att prata med henne. Hon är som mig och hon vet precis hur jag är, och när jag säger vad och så. Hon är värd allt, tusen gånger om.
På måndag sover jag hos henne i Norrtälje, det kommer bli sjukt kul, vad vi än gör. Antingen drar vi ut och dräggar runt i någon bil på stan som förut haha, eller bara en skön hemmakväll med te och film och massa E&M snack. Kan det bli bättre? DOnt think so..
Elin och jag var ju som sagt och handlade massa fina kläder i fredags,
Jag tänkte visa massa fina pics sedan, men inga nu..

Men jag köpte iaf ett par Chinos från Gina Tricot,
En kjol från H&M
Ett par strumpbyxor från H&M
Och Elin fick betala en tröja från salt med tryck på Heidi Klum :)
Men hon kommer ju självklart få tillbaka sina 199 kr inom snarast, =)

Ibland leker livet, och ibland stannar de bara upp. Tiden står still, man vet inte vad man ska ta sig till..
Nu är det så..
Inget nytt händer, jag är strandsatt i Älmsta, men de kanske är bra.
Är bjuden till Eje idag på björkö, men dit finns det inget sätt att komma, antar jag.
Blir nog lugnt ikväll, för en gångs skull, det är säkerligen bra.. Annars skrumpnar väl levern ihop och pensionerar sig.

Den här låten är gull..


Fick den här låten på hjärnan sen jag åkte med Simon, Hogir och Lisa




Tingalingaling

Mf (Y) ♥

Uuuusch, vad bra jag har det egentligen!
Hur många vänner har jag inte som är världsbäst?
Jag kan räkna upp hur många som helst och berätta vad som är speciellt med just dom.

Jag vill bara säga till mina finaste vänner, nästan alla alltså. Att ni är världens bästa människor,

ME LOVE U LONG TIIIME <3

lets spend the night together, together in my room ♥

Det var rätt kul igår. Var först och throwade ett surprise party för Lina, sen drogs det vidare med Johan, John och David och Lisa.
Vi var vakna i stort sett hela natten och körde sanning konka xD..
Sedan åkte vi till Norrtälje och käka kebabrulle på Esplanaden,

Nu är jag med min bruuur och lyssnar på denna feta låt :D




Ey Peace

South park is your friend ♥

Är med min bruuur nu, det är heffaklump :)
En härlig dag har spenderats i Norrtälje med Steven.
Vi fikade chokladkaka och cheeeeesecake med varm choklad, drev med lite fölk och glodde i affärer.
Vi fick tråkigt och drog till Mcdonken, sedan ner till Dejvan och var med Hogir och Simon. Vi bärde jord och handlade.
Sedan hämtade två roliga personer oss och vi umgicks. Sedan blev det 20 över 6 bussen hem och gick till Rumpan och kollade bilder och sedan kom Johan och joina..
Alex och jag åt sedan mat, och gick ut och röööökte..
Nu ligger vi här och bloggar.

Alex har lagat min dator så han ska nu få hyllning av mig :)


Sötaste brushan, :) hjärtan till dig :)

Elin Vättö, min ängel :) ♥

Vill bara att du ska veta att du är den bästaste, finaste som jag kan tänka mig.
Jag älskar dig verkligen med hela mitt hjärta, inget kan ändra på det. Vi har inte setts på snart en vecka och its driving me crazy! Det låter nästan som jag är kär i dig, men så långt har det inte gått =)

Elin Helena Vättö ( Jansson ? )

PUSS PÅ DEJ ÄNGELN MIN <3

Ensam är inte alltid bäst? ♥

Kom hem nu efter att ha jobbat en hel dag, och varit på typ filmkväll hos Anton. Vi såg Schindlers List, väldigt bra, har sett den förr dock. För er som inte vet handlar det om Oscar Schindler som på andra världskriget försöker rädda judar genom att anställa dom på hans fabrik. Det är en sann historia från WW2 btw. Otroligt genomtänkt film, intressant om man tycker andra världskriget är det.
Är iaf hemkommen nu, känner mig lite smått ensam. Varför och hur vet jag inte, men har väl mina aningar kanske.
Det löser sig säkert, allt blir bra imorgon igen. Jag är nog bara lite trött tror jag.

Ska drömma mig bort nu.

KISSES&HUGS

Vilken härlig dag ! ♥

Underbart med sol hela dagen va :)
Jobbigt, men ytterst nödvändigt så städade jag mitt rum och dammsög och har tvättat en massa kläder. Dock en del kvar att tvätta men det tar sig imorrn.
Sedan övertalade jag mamma att köra mig till Anton, så satt vi där ett tag. Sedan så bestämde vi oss för en liten mysig filmkväll, så Lina och jag sa till Anton att han fick åka upp till Ica och handla morötter, gurka och blomkål och dipp :)
Sedan åkte vi till Henke och sa åt han att hänga på och kolla.
Filmen var mysig, och pingvinerna är verkligen to die for :)  Dom är ju verkligen undeeeebart söta, älskar alla fyra. Puss på er :) haha..
Imorgon blir det jobb så ska försöka slita mig ifrån datorn och sätta igång med att somna in =)




Är de inte så grymt söta? :)



NATTI <3

Tre hårda dagar ♥

har haft tre hårda dagar och nu är de äntligen slut :P har festat i tre dagar alltså och är rätt trött..
Så nu sitter jag och pratar sanning konsekvens med Jim Croon haha!
Ska städa snart och försöker bjuda hit en och annan på filmkväll :P

Men ska städa nu,

Puss

Här var det propert! ♥

Denna dag var jag med Emelie och Ronja, vi grillade i säkert 2-3 timmar innan det blev klart, hiho!
Och nu denna kväll bär det av till Gamla Grisslehamn på något party med Ronjas klasskompisar från Grythyttan, nice skall det ju bli.
Har fått min nya kjol som jag beställt från H&M, ursnygg förutom att den var alldeles för stor.
Min vanliga storlek är typ 36, men den sitter verkligen hur löst som helst, så man måste typ ha ett skärp i midjan eller något, men det överlever man ju faktiskt hur lätt som helst :)


Vad tycks? :)

Nej nu ska jag fixa mitt (fula) hår och sminka mig, sen utgång ^^

MJAU

Yesterday was a pain in the ass ♥

Nejdå, inte helt och hållet kanske.. Men det var som roligast när vi satt hemma hos Ronja och lekte charader och pimplade öl. Sen fick någon för sig den smarta idén, ja vi går upp till krogen! Alla hakar på idén, sen så frågar dom Lina. Har du leg?
Och så försökte man övertala fram och tillbaka i typ en timme, men det slutade med att vi satt och sörplade nån jävla cola..

Sen skulle vi hem till en tjej som heter Sara. Lina och jag kommer dit. Sara och jag går på toa, och den där jävla "gåvan" som alla kallar honom säger till Lina att hon ska hoppa i säng med honom osv..
Sedan när jag kommer tillbaka kallar han mig för horunge, slyna bla bla.. Så skulle jag gå fram och ge honom en höger, men det fick jag ju absolut inte för alla som var där. Men Lina och jag drog direkt efter det. Vi gick upp till krogen, träffade sötaste bonden som fick uppdrag att köra mig till rumpudden :) Sedan när jag kom hem trodde jag helt seriöst att jag skulle spy (Trevlig info) men det gjorde jag inte iaf :)
jag skulle öppna någon ölflarra igår och skär upp två av mina fingrar såg jag nu. eller jag såg att ena var uppskärd igår, men nu är den andra också synlig..

Oj, jag var säkert pinsam igår med, ringer&skriver som faen när jag är på styret. Detta måste tas under kontroll snart innan någon blir skadad!
Så det var ju pinsamt att jag var tvungen att hålla på hela tiden. Men den jag skrev och ringde till kände säkert ingen skillnad. Jag är ju faktiskt nästan alltid jobbig..

Vilket långt inlägg detta blev känns det som :) Och det känns som jag inte är helt nykter än heller..

jag ska nu röka bort mina sorger & synder

GOODBYE LOVERS

Det är bara så mig ♥

Idag var det NK prov och det gick rätt bra, hoppas på ett G åtminstone. Jag tänker inte säga något om att jag säkert kommer få ett VG eller något nu för förra gången jag sa det så fick jag sämst i klassen typ! Så vi får väl se hur det går denna gång =)

Idag var det rätt skapligt pinsamt, enligt mig iallafall. Orkar egentligen inte nämna hela berättelsen här på bloggen men några särskilda personer vet och det räcker gott och väl, för jag ville bara gå och gräva ner mig i ett hål helst av allt.
Jag blev nog bara otroligt nervös över den där plötsliga sammankomsten.. Haha, undrar vad som händer med mig egentligen..

Härligt hörrni med påsklov, otroligt mysigt och skönt. Och jag ska göra allt för att detta ska bli världens bästa påsklov :)

Nu ska jag dra till min syster och dricka öl!

See You Guys Later, <3

What Happend With Maxine? ♥

Fan, jag brukar ju vara glad, stod ju fan och höll världens föredrag idag om hur jädrans glad jag alltid är..
Nu hände bara något i mitt humör och jag vill bara sleepa..

Dagen har varit helt okej, mulet dock så då försvinner åtminstone halva mitt humör åt skogen. Men jag har alltid något glat i mig så får se till att plocka fram det illa kvickt!!
Gymmade med Lina idag för första gången på ca ett år xD.. Men det gick bra, direkt efter gick vi ut och rensade lungorna dessutom ^^ haha..
Jag har inte så mycket mer att säga förutom att imorrn väntar dödsdomen, vi har naturkunskapsprov!
Och jag har inte pluggat, alls!
Så nu ska jag dra mig ifrån den jävla datorn och plugga,

PUSSPÅMYSWEETHEARTS

How To Save A Life ♥

Idag har både vart en jobbig och bra dag. Hela estet ettan var inne i Stockholm och var på Stadsteatern och tittade bakom kulisserna och hela fadderullan. Visste ni t.ex. att Stadsteatern har sitt eget snickeri, sömmerskor, och maskeri?
Dom gör nästan allt själva, en väldigt bra bedrift om ni frågar mig!
Sedan var vi och kollade på museum, mindre kul.. Vi svarade på frågor om prefilalallalaeterna eller vad de nu hette ^^...
Sedan gick jag, Elin och Nicolina till Wayne's Coffee och drack smoothie och islatte, mumma :)
Sedan begedde jag och Nicolina oss till Norrtälje, och Elin till Tyresö. och jag somnade jätteskönt på bussen :)
Men jag missade min buss ut till Väddö med ca en minut :@
Och så började något jädrans fyllo ragga eller vad han nu försökte göra på mig.. Han försökte typ stryka sig mot mig och så :s Äckligt..

Nu ligger jag iaf i min säng och har det skönt, ska in i duschen snart och sen MÅSTE jag verkligen plugga, för vi har naturkunskapsprov på torsdag och känner verkligen att jag inte orkar göra omprov igen!

Hittade världens finaste klänning på  stylebystars

Have A Great Day Darlings!

Another Monday ♥

Är åter i skolan igen och sitter och pratar med Julia.
Äntligen är vi färdiga med " Solägget", barnproduktionen som vi gör i skolan. Äntligen slipper jag säga vissa av mina fåniga, IQ befriade repliker som t.ex. Åh, vi gör en pyramid och ger tillbaka ägget till solen!
Haha, ni kanske inte förstår vad det jobbiga är, men det är bara det.. Fast såklart har det varit otroligt kul men slitsamt också. Är nöjd med det jag åstadkommit iallafall. Och alla andra fina teater tjejer :)
Jag har bestämt mig för att idag ska det bli en rolig dag :)
Jag funderar på att sätta i extensions igen, det är så kul och fint att ha långt hår. jag har rätt skapligt långt nu med, men itne tillräckligt (A) haha. Får se hur det blir, går nog till Victoria och gör det isf =)

Vill bara gratulera Emma på hennes 16årsdag :) Hoppas den blir underbar darling, PUSS PÅ DIG :) !



Have a great day, <3

Söndriga Jeans <3 ♥

Jag tog tips från Denise   och slet sönder mina jeans :P haha eller gjorde hål i dom alltså, och resultatet blev rätt bra tycker jag :) Ett par tråkiga jeans blev lite roligare liksom :)




Vad tycker ni ? Blev det bra?


Igår var det jättemys också, vi grillade och sen drog Lina och jag till norrtälje :)

En lite bakis maxine

Tess& Lina, gullungar!

En liten Anton :)


Och nu, jag har hittat min ultimata favoritlåt, NJUT :)



LOVE

Trött söndag ♥

sitter nu med Mickes dator i kbät och kollar på Wrong turn 2, rätt bra film..
Jävla kväll igår asså.. Men den började bra, menslutade lite dåligare instead.. Vi började med grillning och öl hemma hos Anton och sen drog jag och Lina till norrtälje på någon förlovningsfest, det enda tråkiga var att festen började typ precis när vi åkte. När jag kom till elmsta mötte jag upp linda, krille och benny och så festade vi vidare hos Ture :)

och nu är jag här, ska fan ligga här hela dagen men glömde mina cigg hemma så är arg på mig själv!

Men ha en bra söndag,




KISSES

Världen är allt bra konstig ♥

Idag blir det att grilla. Sedan in till norrtälje för att parta lite, ska bli fett kul. Ska dit med min lilla söta Lina Olsson, youre my pumpkin!

Jag gillart att du är fucked up, btw..

Uppståndelsen fortsätter, but keep the good work up, its amusing ^^

Nej nu blire att skrämma Nadja,

PUSS

haha ♥

nadja är här :)
Folk håller på och tjafsar om mig på min blogg.. Läs kommentarerna ^^
Men whatever, jag håller på den som kallar sig " ! " , you go girl/Guy !



Ikv blire party time!





Peace

Teater hela dagen ♥

Wow, vi har kört tre teater föreställningar på raken efter varandra idag typ. Uhh, det var rätt utmattande.
Dessutom trodde alla att jag var antingen en björn, en igelkott eller en katt?!
Jag skulle liksom föreställa en liten ekorre! Men men, kul hade vi iaf och kl 6 kör vi igen, ska bli väldigt kul faktiskt.
Så först ska jag till Elin och Nicolina hänger säkerligen på vid 3snåret. Sitter vi väl där och dricker kaffe och hostar tobak ett tag ^^ haha..

Och nu ska jag fan bara leva, leva mitt liv så gott det bara går. Och helt enkelt bara vara, Maxine..
Jag tänker inte sitta hemma och tycka synd om folk, för då mår jag dåligt och jag pallar bara inte det.

Ha de bra mina förtjusande läsare :)

Love the picturee =)




KISSES

Ibland är livet så kul ♥

Haha, skärp till dig nu.. Falsk..
Men whatever, I dont fucking care -.-

Aja, dagen har förövrigt vart bäst förutom små incidenter på kvällssidan..
Åh, jag blev så glad idag :) Det var två tjejer i centralkorridoren som stoppade mig och frågade vart jag hade köpt min väska, och så sa dom; Åh vad snygg den är, en sån vill jag ha..
Osv osv.. Men det är jua alltid kul att få komplimanger och så :)

Men nu ska jag gå ut och prata med lilla Antonen..

Imorrn är min teaterföreställning igen :)

KISSES&HUUUGS

RSS 2.0