Money Makes The World Go Round... ♥

Nu var det ju ett tag sen, jag brukar ha för vana att at en paus från min blogg och t.o.m. radera den. Sorry about that!
Mitt nuläge i livet känns lite meningslöst på något sätt. Jag går ju teaterlinje på Roden. - Åh vad kul! Kanske vissa tänker? FEEEEL! Det suger, inget tas seriöst från en enda person, inte ens läraren! Ta mitt råd 93:0r och yngre, börja inte på denna skitskola...! Jag vil byta till musik, kunna spela gitarr, stå på scen.Sjunga :) När jag valde teater frågade jag min teaterlärare denna exakta fråga: Kommer vi samarbeta med musik klassen?
Teaterlärare: Ja självklart. Då trodde jag, Korkad som man är, att vi också skulle stå på scen och sjunga. ICKE. ur kul är det att stå på scen och bara prata om massa skit?!
Skitsamma, livet är som det är.

Inget går som man hade tänkt sig...
Vad hände mellan dig och mig? En dag, lite mess och sen tog det en U-sväng och vänskapen dog. Om du läser detta, du vet vem du är. Jag skriver inte detta för att vara taskig, utan bara för att jag undrar. Vad hände egentligen? Trodde inte det skulle ta slut, någonsin faktiskt. Vad kommer hända härnäst? Antagligen ingenting. Allt kommer rinna ut i sanden.



Annars är väl allt bra med mig, slutar röka. Jobbigt som ini helvete.
Men jag gör det för dig.

Ha de gott folket

RSS 2.0